Hyra hus-paket

Bo på slott, i en storstadslägenhet, vid havet eller i en mysig bergsby? Vi kan skapa en fantastisk semester för dig, familjen, vännerna - ja, nästan oavsett hur många ni är och vilka behov och önskemål ni har så kan vi hitta ett hus eller lägenhet som passar er.

Du kanske fyller jämt och vill bjuda barn och barnbarn på en resa som passar er alla? Eller är ni kanske flera familjer som vill semestra tillsammans i sommar?

Vi hjälper er!


Villa i Arezzo, Italien, för upp till 12 personer


Genom vår samarbetspartner har vi tillgång till 40000 kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i 32 länder! Förutom de flesta europeiska länder kan vi även förmedla boenden i länder som USA, Kanada och Förenade Arabemiraten.

Vår specialitet är att ta hand om hela processen - först pratas vi vid ordentligt om vad ni är ute efter. Det allra viktigaste är att boendet blir rätt efter just era specifika behov. Vi bokar gärna flyg eller annan transport dit ni ska, och kan även se till att en eller flera hyrbilar bokas in på tider som exakt passar er ankomst och hemresa.

Innan du förbinder dig till något får du ett reseförslag där totalkostnaden ingår.

Efter bokning får ni allting färdigt i ett paket, via mejl och/eller på papper, med all information ni behöver för hela resan - från start till mål. Otroligt smidigt för er, och dessutom tryggt och säkert eftersom vi endast arbetar med de bästa leverantörerna. Vi förmedlar även ERV:s försäkringar som är anpassade till grupper.

Spanska solkusten. Villa för upp till sex personer med havsutsikt, pool och utegrill. 8 km från golfbana, 2 km från havet. Lämplig för barnfamiljer. Ett av många exempel på hus som går att inkludera i paket med flyg/annan transport och hyrbil om så önskas.

Villa av hög standard i liten mysig by på Kreta, Grekland, för upp till sex personer. Prisexempel i maj inkl flyg för två vuxna och två barn från cirka 18500 kronor. Tre sovrum, 200 meter från centrum och restauranger, panoramautsikt, tvättmaskin mfl bekvämligheter.

Exklusiv villa på Sicilien, Italien med plats för 15 personer. 9 sovrum, 10 badrum. Perfekt för företagsresan eller den stora familjen. Frånpris cirka 2500 kronor per person exkl flyg.

Lägenhet i centrala Barcelona för upp till fem personer. Två sovrum.FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER


Rosa listan

Anslut dig till Rosa Listan för att del av spännande erbjudanden, få reseinspiration och häng med oss på resan med Come Closer Travel - det kommer att hända mycket framöver!
Du anmäler dig genom att lägga till din mejladress här nedanför.


☺️?????


COME CLOSER TRAVEL AB
MEDBORGARGATAN 8
693 30 DEGERFORS

070 350 91 57
contact@comeclosertravel.se

>