New Hope barnfond

Vi är mycket glada över att berätta att Come Closer Travel stödjer New Hope barnfond - resebranschens egen hjälporganisation.


För varje paketresa (transport + boende) vi förmedlar skänker vi pengar så att ett barn i ett land där hjälpen behövs får en skolmåltid under en hel månad. 

Du som resenär får också med ett gåvobrev tillsammans med dina resedokument.


För oss handlar ett socialt hållbart resande så mycket om detta - att se människorna i länderna vi besöker, och även i de länder dit turismen aldrig når. 

Att stötta New Hope är för oss en del i detta, liksom att vill förmedla ett tankesätt kring resande som innebär att vi som resenärer tänker till. Många länders invånare är så beroende av att vi kommer dit, att vi väljer deras restauranger istället för de stora multinationella kedjorna. Att vi gör medvetna val på plats under våra resor.


New Hope har 90-konto, vilket visar på deras seriositet. Organisationen grundades 1988 av några förgrundsgestalter inom resebranschen under en resa till Tibet då man bestämde sig för att mer organiserat börja hjälpa barn som lever under svåra förhållanden. Företrädarna jobbar ideellt vilket gör att hela 95 procent av de insamlade medlen går in i hjälpprojekten.


FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER


Rosa listan

Anslut dig till Rosa Listan för att del av spännande erbjudanden, få reseinspiration och häng med oss på resan med Come Closer Travel - det kommer att hända mycket framöver!
Du anmäler dig genom att lägga till din mejladress här nedanför.


☺️?????


COME CLOSER TRAVEL AB
MEDBORGARGATAN 8
693 30 DEGERFORS

070 350 91 57
contact@comeclosertravel.se

>