Våra resor

Att boka en skräddarsydd resa med oss är att få en resa just så som du vill ha den.


???


☀️ HYRA HUS-PAKET


Bo på slott, i en storstadslägenhet, vid havet eller i en mysig bergsby? Vi kan skapa en fantastisk semester för dig, familjen, vännerna - ja, nästan oavsett hur många ni är och vilka behov och önskemål ni har så kan vi hitta ett hus eller lägenhet som passar er.

Villa i Arezzo, Italien, för upp till 12 personer

Genom vår samarbetspartner har vi tillgång till 40000 kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i 32 länder! Förutom de flesta europeiska länder kan vi även förmedla boenden i länder som USA, Kanada och Förenade Arabemiraten.

Vår specialitet är att ta hand om hela processen - först pratas vi vid ordentligt om vad ni är ute efter. Det allra viktigaste är att boendet blir rätt efter just era specifika behov. Vi bokar gärna flyg eller annan transport dit ni ska, och kan även se till att en eller flera hyrbilar bokas in på tider som exakt passar er ankomst och hemresa. 


Innan du förbinder dig till något får du ett reseförslag där kostnaden ingår.


Efter bokning får ni allting färdigt i ett paket, via mejl och/eller på papper, med all information ni behöver för hela resan - från start till mål. Otroligt smidigt för er, och dessutom tryggt och säkert eftersom vi endast arbetar med de bästa leverantörerna. Vi förmedlar även ERV:s försäkringar som är anpassade till grupper.

Se fler inspirationsexempel här

☀️ SOL & BAD


Roligare, mer personligt och ofta mer prisvärt än charter! Come Closer Travel har ett stort utbud av strandnära hotell som vi kan erbjuda. Du väljer vilken flygplats du vill resa ifrån, reslängd och hur länge du/ni vill vara borta. Önskas transfer till hotellet så löser vi det också.


☀️ ATT RESA MED BARN


Här törs vi säga att vi kan ge dig de allra bästa råden utifrån hur just er familj ser ut. Vilka önskemål finns? Vilka behov har ni? Vilka äventyr önskar ni uppleva?

Vi har rest jorden runt med barn och upplevt allt ifrån tält i regnskogen till bekväma strand- och storstadsvistelser. Vi hjälper er till en riktigt grym resa med barnen! 


☀️ GRUPP & KONFERENS


Come Closer Travel kan erbjuda helt skräddarsydda upplägg för din grupp. Vill ni så tar vi hand om hela planeringen från ax till limpa, eller delar av den.


☀️ FOTBOLLSRESOR


Tillsammans med vår väletablerade samarbetspartner som erbjuder endast auktoriserade fotbollsbiljetter kan vi erbjuda skräddarsydda fotbollspaket i England, Spanien, Tyskland, Italien och Frankrike. Vi förmedlar även resor för dig som vill uppleva NHL-hockey eller motorsport.


☀️ STORSTADSWEEKEND


Bästa sättet att bryta av vardagen även när det inte finns så lång ledighet att spela med. Prata med oss om vad du vill uppleva så fixar vi det. Vi kan ordna privat- eller busstransfer från flygplatsen så att du slipper lägga tid på det på plats.


☀️ NÅGOT ANNAT?


Prata med oss, vi gör alltid vad vi kan för att hitta de bästa lösningarna.Rosa listan

Anslut dig till Rosa Listan för att del av spännande erbjudanden, få reseinspiration och häng med oss på resan med Come Closer Travel - det kommer att hända mycket framöver!
Du anmäler dig genom att lägga till din mejladress här nedanför.


??????

COME CLOSER TRAVEL AB
MEDBORGARGATAN 8
693 30 DEGERFORS

070 350 91 57
contact@comeclosertravel.se

>